Τα top 10 μέρη Που θα πρέπει να επισκεφθείτε με τα αυτοκίνητα μας!

Vai

Φοινικόδασος του Βάι

Η παραλία με τους φοίνικες, που ανήκει στη Μονή Τοπλού, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της Ανατολικής Κρήτης, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το Βάι βρίσκεται κοντά στο Παλαίκαστρο Σητείας.

Cretaquarium

Cretaquarium

H μαγεία του βυθού και η εμπειρία της «κατάδυσης» σε έναν τόσο οικείο όσο και άγνωστο κόσμο, όπως ο θαλάσσιος κόσμος της Μεσογείου, δεν μπορεί να χωρέσει σε λίγες μόνο λέξεις. 

Lake Kournas

Λίμνη Κουρνά

Η λίμνη Κουρνά είναι η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού της Κρήτης. Βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα του δήμου Αποκόρωνα Χανίων κοντά στα σύνορα με το Ρέθυμνο.

Spinalonga

Σπιναλόγκα

Η Σπιναλόγκα είναι ένα μικρό νησί το οποίο κλείνει από τα βόρεια τον κόλπο της Ελούντας στον δήμο Αγίου Νικολάου του νομού Λασιθίου Κρήτης. Οχυρώθηκε άριστα από τους Βενετούς τόσο από κατασκευαστικής και αρχιτεκτονικής άποψης όσο και από απόψεως αισθητικής του όλου τοπίου που και σήμερα ακόμη διατηρεί την ομορφιά του. Στις 30 Μαίου του 1903 υπογράφηκε η απόφαση για να μετατραπεί η Σπιναλόγκα σε νησί των λεπρών και τελικά το 1957 έκλεισε ιαθέντων των λεπρών με τη χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων.

Arkadi Monastery

Μονή Αρκαδίου

The Arkadi Monastery  is an Eastern Orthodox monastery, situated on a fertile plateau 23 km (14 mi) to the southeast of Rethymnon. The current catholicon (church) dates back to the 16th century and is marked by the influence of the Renaissance.

Elafonisi 

Ελαφονήσι Χανίων 

Το Ελαφονήσι είναι νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο του Μεσογειακού νησιού της Κρήτης, στο οποίο και υπάγεται διοικητικά, εντός της περιφερειακής ενότητας των Χανίων. Όταν ο καιρός είναι καλός, είναι δυνατό να διασχίσει κανείς περπατώντας τα ρηχά νερά που το χωρίζουν από την ηπειρωτική Κρήτη. Το νησί είναι ένα προστατευόμενο φυσικό καταφύγιο, χαρακτηρισμένο ως τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλους και περιοχή Natura μαζί με τις απέναντι ακτές.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!